Stormen Sven, skadad skyttekung och seger

I fredags spelade Katrineholm mot Gustavsberg, stormen Sven valde även att delta på backavallen.

Det tog cirka 4 minuter innan det var snödrivor på hela bandybanan på anrika Backavallen när Gustavsberg gästade Katrineholm.

Statistiskt så vinner Katrineholm 9 av 10 skitväders matcher. Men i fredags var jag orolig. DET GICK INTE ATT SPELA BANDY.
Målet för herrarna i rödblått var att döda matchen redan i första, kan meddela att det sket sig då "Gurra" ledde med 0-1 efter en riktigt tråkig första halvlek.

Andra blir såklart bättre. Fergie time som jag brukar kalla de. 4 mål i arslet på "Gurra" fick säga sitt och seger var ett faktum. Men de här va det tråkigaste jag bevittnat på länge. Matchen skulle inte ha spelats för underhållsvärdets skull. hur som vart det seger och återigen serieledning i en haltande tabell.

Niklas Eriksson lyckades få en boll på truten, så hans käke är bruten. TUNGT tapp och operation väntar senare i veckan. Missar med största sannorlikhet Boltic borta som för övrigt ska bli en kul klassikermatch. Tingvalla ska gunga!