Tankar inför Tillberga i morgon!

Tankar inför Tillberga i morgon!

Katrineholms stolthet har spelat två träningsmatcher denna ljuvliga försäsong. Mot Borlänge, vinst med 5-2 och mot Tellus, oavgjort 1-1 (?!). Imorgon blir det nog tuffare!

För nog lär det bli svettigt mot seriekonkurrenten och elitsatsande Tillberga.
Bandysveriges tråkigaste lag sett till "supportrar" och material de har att tillgå. Västerås SK konkurrerar ut dessa herrar i svart och snor all publik. Med all rätt kan man tycka.
Tillberga är ett lag jag föraktar enbart för deras publiksnitt, då höftar jag till med att deras snitt på 300 personer/match i elitserien sist de var uppe. Hemska siffror. Drar ju ner hela bandysverige.
Men en sak går inte att undgå. Det är ett förbannat starkt Tillberga på pappret, har alltid varit ett hyffsat lag. Och med spetsvärvningarna Kim Barklund och Linus Barklund lär det bli starkare.11-2 segern mot Sirius ger även det en hint om vad som komma skall.

Katrineholm då? Det är ett utvecklande lag med framtiden framför sig. Och jag tror att med lite jävlaranama så ska vi garanterat rubba Tillberga.
Det är min förhoppning iallafall, alla matcher ska tas på allvar och det lag som presenteras iår är starkare än föregångna säsongen. Det nalkas.. Som en god vän till mig brukar säga.

Väl mött bandysverige!

Tommy Findhé2013-09-20 18:35:11
Author

Fler artiklar om Katrineholm