Trio presenteras för Hammarby i nästa vecka?
Kappe Milerud ser ut att vända hem till Hammarby.

Trio presenteras för Hammarby i nästa vecka?

Bajen förväntas förstärka med ett par nya spelare inom kort.

Hammarby har haft många spelare ut under Silly Season-fönstret men desto färre spelare in. Det är bara Klim Tarasenko som anslutit på nyförvärvsfronten samtidigt som tunga spelartapp har kommit i form av bland annat Adam Gilljam, Ted Bergström och lagkapten Carl-Johan Rutqvist. Enligt uppgifter till Bandypuls så ska det nu bli lite fart på värvningarna hos Hammarby. I nästa vecka förväntas man presentera ett par nya spelare och det kan bli så att den tidigare Bollnäs-trion, Daniel Mossberg, Kasper Milerud och Christoffer Fagerström, alla blir klara för spel med Bajen.

De två förstnämnda sägs vara lite lite säkrare kort än Fagerström som uppvaktats av flera klubbar efter att Bollnäs sa upp alla spelarkontrakt i mars. Christoffer Fagerström har, precis som Kasper Milerud, ett förflutet i Hammarby och duon har lirat på Zinken tillsammans för Bajen.

Källorna till Bandypuls är alla obereonde av varandra och från Hammarby-lägret bekräftas inget annat än att spelare kommer presenteras i nästa vecka, detta enligt Viktor Karlsson från Hammarbys sportkontor.

Uppdatering 21:00
I en intervju med Bandypuls berättar Daniel Mossberg att han och Hammarby har haft kontakt, Bajen har ringt honom och kollat av läget. Vidare säger han till bandypuls att han väntar på att Bollnäs ska höra av sig och att hälsingeklubben har sagt att de vill få till en träff med mittfältsveteranen i nästa vecka. 

*** *** ***

 

Fredrik Wiberg2020-04-17 20:55:00

Fler artiklar om Hammarby Bandy