Truppen fylls på....

Truppen fylls på....

Frillesås Bandys trupp inför kommande säsong tar form.

Trion Mattias Olausson, Simon Stenvall och Joakim Strömbäck förlängde för en tid sedan sina kontrakt med klubben. Även Niklas Wiklander, Marcus Blickander och Oscar Bruhn har bestämt sig för en fortsättning, vilket varit klart en längre tid men pappren skrevs inte på förrän för någon vecka sedan. David Emretsson och målvakten Christian Axelsson har också de förlängt sina kontrakt där Christian skrev ett två-års kontrakt med klubben.

I måndags blev så försvararen Tommy Jönsson nyförvärv nummer två för säsongen då han ritade på för Frillesås. Tommy är född 1983 och har IFK Kungälv som moderklubb. Under åren så har det handlat om spel hos just Kungälv, Kareby eller hos Surte, som även var den senaste klubbadressen. Hans styrkor är bland annat fysiken och hans vassa skott. I Tommy får Frillesås en spelare som är brytningssäker, inte kliver undan i närkamperna och som säkerligen kommer att hjälpa laget till framgång i vinter.

Och idag blev klubbens tredje nyförvärv klart då mittfältaren Anders Ahlstrand skrev på för Frillesås. Anders, född 1991, kommer närmast från IFK Kungälv, som även är hans moderklubb, men representerade också deras samarbetsklubb Kareby i Div.1 under förra säsongen. Då blev det 15 matcher för Kungälv och 10 för Kareby. Han har samlat på sig cirka 30-talet elitseriematcher i bagaget från de fyra säsonger som han har varit med seniorerna hos de rödblå. Under 2011/12 lånade Frillesås Anders från IFK Kungälv och han spelade 6 matcher innan han blev hemkallad då övergångstiden stängde i januari.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2013-06-05 22:33:04
Author

Fler artiklar om Frillesås