Tegera Arena, 2019-02-01 19:00

Leksand - IK Pantern

Upp till bevis

Upp till bevis

Efter debaclet i onsdags mot Mölndal är det nya insatser som väntar imorgon lördag då Gripen/Trollhättan kommer till Sjöaremossen för match 14.00.

Det har gått knappt en månad sedan Frillesås slog Gripen i Slättbergshallen med 4-3. Under den tiden har Gripen mött Finspång och lokalkonkurrenten Blåsut i dubbelmöten där östgötarna lyckats med att spela 3-3 båda gångerna mot de svartgula västgötarna. I derbymatcherna mot Blåsut blev det också samma resultat i båda drabbningarna, 6-3 i Gripens favör. Det känns dock som om man har tappat den riktiga toppen av formen som man verkade ha haft i inledningen av serien. Men man gör ändå inga djupdykningar utan känns väldigt stabila när det vankas match. Målsprutan Lasse Karlsson fortsätter att ösa in mål, tillsammans med Fredrik Källqvist och Johan Grahn och de tre har gjort 59 av lagets 73 mål. Erik Schön levererar pass på pass till sina medspelare vilket placerar honom i topp, 18 poäng, av seriens assistliga och där vi hittar vår Robin Mohlén på andra plats endast en poäng bakom med sina 17. I laget finns ju också flera andra kompetenta spelare, där ibland Mattias Timan som spelade med Frillesås under 2010/11-2011/12.

För Frillesås gäller det att komma på banan igen efter den minst sagt bedrövliga insatsen mot Mölndal på Åby Isstadion. Men jag är säker på att ALLA spelare är revanschlystna till tusen och kommer att sälja sig dyrt. Skulle man inte vara totalt fokuserad och beredd att offra allt för poängen kommer det bli ruggigt svårt att upprepa segern från bortamötet. Hur laget ser ut är i skrivande stund osäkert då några av spelarna blev något justerade mot Mölndal och kommer att testa innan match. En som däremot kommer in i laget är Niklas Wiklander som var avstängd i onsdags.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2013-01-11 20:06:21
Author

Fler artiklar om Frillesås