Lagbanner
Howe och Wilson prisade

Howe och Wilson prisade

En månad av idel segrar i såväl liga- och cupspel. En spelare som gjort mål i varje match. Under gårdagen tog de emot priser för de fina resultaten under oktober.

Eddie Howe har utsetts till månadens tränare, i sällskap av Callum Wilson som fick motsvarande pris som spelare. 

Bournemouth inledde månaden med en mycket stark bortaseger över Bolton (2-1) och har därefter tagit sex raka segrar. Finaste skalpen togs på bortaplan mot Birmingham då Callum Wilson var en av målskyttarna i 8-0-segern. Dessutom tog Bournemouth emot West Brom i ligacupens fjärde omgång. Det blev seger även där, med 2-1.

Callum Wilson har fått en flygande start på säsongen med nio ligamål hittills. Han har lyckats ta steget från en lägre division utan några problem. Oftast tar det ett tag att hitta rätt efter ett sådant steg i karriären, men Wilson har lyckats  producera direkt från första matchen.

Howe var mycket nöjd med att ha tilldelats priset och berättade för DailyEcho:

- Jag är verkligen glad över priset eftersom det signalerar att vi haft en bra månad. Men enligt mig borde priset gå till hela tränarstaben och laget. Vi är en härlig grupp och alla har bidragit till denna månadens framgångar.

Bournemouth har inlett även november på ett strålande vis med segrar över Brighton och Sheffield W. Imorgon, lördag, väntar seriefinal mot Middlesbrough på bortaplan. 

Joel Engström2014-11-07 12:13:53
Author

Fler artiklar om Bournemouth