Lagbanner
Riverside Stadium, 2021-04-17 13:30

Middlesbrough - QPR

Inför Bournemouth - Ipswich
Marc Pugh t v, här i duell med Ipswich's Cole Skuse i vårens möte.

Inför Bournemouth - Ipswich

Bournemouth tar idag emot Ipswich på Goldsands Stadium. Det är två lag med fin form och tabellplacering. För hemmalagets del gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret.

I den sista matchen innan landslagsuppehållet ställdes Bournemouth mot Middlesbrough i en seriefinal. Ettan mot tvåan. En viktig poäng bärgades (0-0) från Riverside Stadium och man bibehöll den obesegrade sviten som nu sträcker sig över sju ligaomgångar. 

Mot Ipswich väljer Howe att ställa en identisk elva på banan. Den enda förändringen i truppen hittas på bänken där Stanislas tar plats istället för Ian Harte.

Vårens möte slutade 2-2 efter att Steve Cook och Matt Ritchie målat för Bournemouth. Lagen slutade som bekant bredvid varandra i tabellen med Ipswich på en nionde plats, två poäng före Bournemouth.

Under landslagsuppehållet har vi fått se Tokelo Rantie göra två mål för Sydafrika i matchen mot Nigeria i ACO-kvalet. 

Ipswich

Managern Mick McCarthy väljer att fortsätta med Bialkowski i målet trots att den uttalade förstekeepern Dean Gerken är redo för spel igen. Även mittfältaren Cole Skuse är åter disponibel efter en ljumskskada och startar för gästerna.

Ipswich besitter för närvarande en fin form och har endast förlorat en av sina tretton senaste matcher. Däremot har man bara vunnit ett av sina senaste sju möten med Bournemouth, vilket var 3-0-segern i Ligacupen 1996.

Dömer matchen gör Michael Bull och avspark sker 16.00 på Goldsands Stadium.

Följ matchen via vår Twitter https://twitter.com/BournemouthSF

Joel Engström2014-11-22 15:36:00
Author

Fler artiklar om Bournemouth