Lagbanner
Morecambe – Charlton (Uppskjuten)

Morecambe – Charlton (Uppskjuten)

Lördagens inplanerade bortamatch i Morecambe kommer inte att spelas p.g.a. en ospelbar fotbollsplan på Mazuma Stadium.

Ja, nu är vi inne i december och det dröjde till den andra veckan innan matcher började bli inställda och uppskjutna – så som det varje december, varje säsong. Denna omgång var det evenemangen i Accrington, Morecambe och Oxford som fick ställas in, och det påverkade i sin tur att även Portsmouth, Charlton och Barnsley blir matchlösa (eller fria) den här helgen. När dessa matcher spelas är ej datumsatt utan enbart framflyttat i tiden. Anledningen är att väderförhållandena på respektive platser har påverkat fotbollsplanens gräsmatta så pass att de bedöms ospelbara för en helg.

Ur Charltonperspektiv var kanske inte det här heller något helt dumt. En sida av mig hade gärna glott på en League One-match idag, även om klubben för tillfället har satt sig i ett rejält utsatt läge. Det är väl det där självskadebeteendet som bara en supporter kan ha som kickar in.

Men annars känns det som ett någon form av högre makt har hört Charltons böner och tagit hänsyn till dem just för en helg. För det kan nog inte komma lägligare än med en helgs matchledigt för Charlton. Det har varit tufft och intensivt matchande på sistone med mycket kombinerande av tävlande i både liga och cuper. När man dessutom nu står utan och tränare och man stod för en rejäl underprestation i onsdags mot Stockport från League Two, så är det nog inte mer än lägligt att Charlton pausar en omgång och återkommer.

COYA!
 

Oliver Fredrikssonoliver.f.98@hotmail.com@oliverfredriks2022-12-10 11:54:21
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson