2020-01-26 14:00

Manchester C - Fulham

Inför Fulham
topp-1 tränare i båda klubbarna

Inför Fulham

Fa-cupen är det näst finaste vi har

Sen inför pga glömd sladd på jobbet varför inför fick skrivas på mobilen varför alla stavfel är autocorrects fel

Fjärde omgången i Fa-cupen och skandalös uppladdning när Pep försökte avskaffa både vår älskade ligacup samt omspel i fa-cupen. Det senare kan man kanske skippa men den första åsikten är närmast avskedsmässig och ett hån mot oss som lever och dör för wembley i slutet av februari varje år. Tack och liv backade han innan shejken hann agera. Skälet var det täta matchandet men den enkla lösningen är givetvis att rotera bättre vilket inte skett sista tre åren.

Silva, Jesus och Otalendi har varit under isen sista halvåret precis som Stones och Garcia och Foden hade knappast gjort det sämre med 6-7 matcher extra samtidigt som de äldre spelarna fått vila. 

Imorgon mot ett Fulham som visserligen gjort en bra säsong med bra chans på PL igen passar det naturligtvis utmärkt att rotera. På hemmaplan ska Fulham krossad med 5-6 ordinarie borta. Dessutom väntar den viktigare av cuperna i veckan och nytt derby. Kun ska absolut inte spela och inte heller KDB Bernando Sterling eller Ederson. Lämpligt är dock att Laporte får matchning i lugnt tempo.

Matchen vinns med 6-1, Bravo gör minst två poäng (ett på straff pga fina fötter och en assist på utspark)

önskad elva

Bravo
Cancelo Lapirte GARCIA Angelina 
Doyle gungan zinkenh
FOden Jesus mahrez

Måns2020-01-26 00:57:47
Author

Fler artiklar om Manchester C