Lagbanner
Alexander-Arnold förlorar sin landslagsplats

Alexander-Arnold förlorar sin landslagsplats

Den unge ytterbacken har haft en formsvag säsong, och förlorar nu sin landslagsplats.

I dag presenterade förbundskapten Gareth Southgate truppen till de kommande VM-kvalmatcherna för England, och en spelare som varit given under de senaste samlingarna har nu förlorat sin plats, nämligen ytterbacken Trent Alexander-Arnold.

Den 22-årige Liverpoolprodukten har representerat "Three Lions" vid 12 tillfällen, men lämnas alltså ute i matcherna mot San Marino, Albanien och Polen.

Beslutet kom som en liten chock för många i England, rapporterar brittisk media, men Gareth Southgate ser ändå en framtid för ytterbacken när han motiverar sitt beslut.
– Det är oturligt för Trent. Jag tycker inte att han har spelat på den nivå han gjort under de senaste åren, men under de senaste veckorna har han närmat sig. Han är en stor talang och kommer att spela en stor och viktig roll för oss i framtiden.

De övriga från Liverpool som brukar representera landslaget är Jordan Henderson och Joe Gomez, som båda missar de kommande matcherna på grund av deras skador.  

Det innebär alltså att Three Lions kommer att vara helt utan spelare från Liverpool FC när mötena inleds mot San Marino den 25 mars. 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2021-03-18 16:46:09
Author

Fler artiklar om Liverpool