Lagbanner
Alexander-Arnold om att vara en scouser

Alexander-Arnold om att vara en scouser

Alexander-Arnold är killen i Liverpool som steget ned från läktarna till planen, något han är väldigt stolt över.

Trent Alexander-Arnold är den lokale killen i Liverpools startelva och han har fått en egen sång som rullar runt på läktarna med jämna mellanrum, något som han är väldigt stolt över:

”Det var ett av de stoltaste ögonblicken i mitt liv, helt klart.”

”Det är någonting som jag verkligen är stolt över och det kommer med ett ansvar enligt mig. Jag tar det inte för givet på något sätt då jag vet hur svårt det är att ta sig dit.”

”Alla inne på arenan drömmer förmodligen om att få vara den personen i laget som kommer från staden och få möjligheten att göra det när man har följt laget i hela sitt liv.”

”Det är en ära att få vara en scouser, det är verkligen en av de bästa sakerna som du kan vara.”

”Alla i laget tror på samma sak, har samma vilja att lyckas och vi jobbar lika hårt. Passionen är verkligen stark i den här staden.”

”För egen del så har jag inte nått min fulla potential ännu.”

”Jag är inte där jag behöver vara och där jag kan vara. Jag behöver förbättra mig helt enkelt.”

”När jag växte upp så fanns där alltid tecken på att jag skulle kunna spela på en hög nivå men för mig så handlade det bara om varje match. Jag ville vinna varje match.”

”Jag tänkte aldrig att jag är satt på den här planeten för att spela fotboll. Det handlade mer om att träna varje dag och att jag ville vinna varje match.”

”Jag försöker spela så bra jag bara kan och hjälpa mitt lag att vinna saker.”

”Personliga utmärkelser kommer aldrig att kunna mäta sig med något som du vinner som ett lag, för det är de som du drömmer om att vinna när du växer upp. Det är de som betyder mest och det är de som är svårast att vinna.”


När Alexander-Arnold ombads att säga något om tränare Klopp var det ett ord som poppade upp först:

”Otrolig! Allting gällande honom och på varje sätt. Sättet han är med personer, som person som tränare. Helt otroligt.”

“Han är samma person som du ser på TV, för du kan se även i intervjuer att han är en person som verkligen bryr sig. Han är en person som verkligen bryr sig om de personer som han har runt omkring sig.”

”Han bryr sig om sin familj, han bryr sig om sina spelare, han bryr sig om teamet han har runt omkring sig. Han behandlar alla på samma sätt, han behandlar sin kapten på samma sätt som en ung spelare.”

”Det finns förmodligen många därute som har uppfattningen om honom som en väldigt känslomässig person, vilket han är till viss del. Samtidigt så vet han hur han skall kontrollera det på ett sätt så att alla runt omkring honom gynnas av det. Han vet vad som behöver sägas och på vilket sätt och när det är dags att göra det.”


Citaten hämtade från liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-03-24 09:13:00
Author

Fler artiklar om Liverpool