Lagbanner
Alisson efter matchen

Alisson efter matchen

Alisson Becker var nöjd efter matchen mot Atalanta igår, både med resultatet och insatsen.

Alisson Becker var nöjd med såväl den kollektiva insatsen som med att få hålla nollan och ta tre poäng igår:

”Det var bra timing för både laget och mig.”

”Vi har inte spelat dåligt på något sätt men vi har spelat tuffa matcher mot hårt motstånd och det har gjort det svårt för oss. Ikväll så var det ingen skillnad men deras försvarsspel passade vårt spel mycket bättre.”

”Vi hade mer ytor på planen eftersom vi jobbade hårdare och vi var lugna nog att hålla i bollen och förbereda oss för olika situationer.”

”Sedan tog vi ju uppenbarligen vara på chanserna och vi höll nollan.”


Alisson fick frågan om Jota och hans mål:

”Verkligen bra, Jota är en riktigt bra kille och en fantastisk spelare. Han är här för att bidra precis som Bobby, Mo och Sadio. Vi är ett lag och inte en spelare, samtidigt så har vi många spelare som kommer in och ger oss det vi behöver. Jag är verkligen glad för hans skull, han gjorde hat-trick och han förtjänade det eftersom han har jobbat så hårt på planen och vi har hjälpt honom mycket med hans rörelsemönster. Det handlar inte bara om killarna som gör mål utan även om de som skapar utrymmena. Sedan går det ju inte att bortse ifrån att han har kvaliteter framför mål.”
Rhys Williams gjorde debut i Champions League, Alisson igen:

“Som jag sa tidigare så är vi ett lag och inte en spelare. De senaste veckorna har varit tuffa eftersom vi har förlorat viktiga spelare men nu har vi många som är på väg tillbaka. Joel var också här och han är en spelare som vi behöver på planen. Vi behöver alla på planen. Naby är också på väg tillbaka och jag sa till honom att semestern är slut nu. Det är skönt att grabbarna är tillbaka. Rhys är verkligen en bra kille. Han ber mig alltid att prata med honom på planen och han är ödmjuk. Han jobbar hårt och det hjälper honom.”

”Det är skönt att vara i topp i gruppen och vi tar en match i taget. Nu tar vi nästa utmaning, ikväll var det Atalanta. De är ett riktigt bra lag och vi jobbade hårt för det här resultatet. De nio poäng som vi har är välförtjänta.”


Citaten hämtade från liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-11-04 21:55:15
Author

Fler artiklar om Liverpool