Lagbanner
Dåliga nyheter kring Henderson

Dåliga nyheter kring Henderson

Kapten Jordan Henderson ådrog sig en skada i derbyt mot Everton och prognosen ser inte bra ut.

Lagkapten Jordan Henderson har fått ställa upp som mittback i andra försvarsspelares skadefrånvaro och har gjort det helt okej i ett annars väldigt formsvagt Liverpool

Under lördagens möte med rivalerna Everton var dock olyckan framme för Henderson, som ådrog sig en skada och tvingades utgå.

Under dagen genomförs en läkarundersökning för att kontrollera skadans omfattning, men de första indikationerna visar på att kapten Henderson förväntas missa flera veckor på grund av sin skadade ljumske.

Negativa besked alltså för ett Liverpool som kantats av dålig form, mängder av skador och säkert är i behov av sin kapten för att försöka vända trenden.

Att Jordan Hendersons skada försämrar Liverpools utsikter inför framtiden är något Klopp är införstådd på:
- Ingen i den medicinska staben är positiv till det, det ser inte alls bra ut, kommenterade tysken skadan direkt efter Merseyside-derbyt.

Om man ska försöka hitta några positiva besked så finns det en ljusglimt i skademörkret, nämligen att Diogo Jota förväntas träna för fullt igen under slutet av denna vecka. Spelaren ska inte vara aktuell för comeback redan till helgen, men däremot rapporteras det om att mötet med Chelsea är en realistisk comeback för den poängstarke portugisen.




 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2021-02-22 15:47:36
Author

Fler artiklar om Liverpool