Lagbanner
"Den största kvällen i mitt liv"

"Den största kvällen i mitt liv"

Den unge mittbacken Rhys Williams gjorde sin första start i Champions League mot Atalanta - en kväll han aldrig glömmer.

Den unge mittbacken Rhys Williams har fått en del speltid på slutet i övriga mittbackars frånvaro, och under veckan kom även den efterlängtade starten i en Champions League-match mot Atalanta.

En match, en kväll och ett minne som Williams aldrig kommer att glömma:

"Det är den bästa kvällen i mitt liv så här långt. Det blir inte bättre än en 5-0 seger mot Atalanta, jag är väldigt lycklig."

"Vi förstod att det skulle bli en svängig match, och vi visste att vi skulle behöva försvara bra hela tiden. Men jag tycker att vi kontrollerade matchen."


Rhys Williams fortsätter också med att poängtera att han känner ett stort stöd från manager Jürgen Klopp:

"Jag är glad att managern litar på mig. Jag har hoppats på att få chanser, men inte att det skulle bli så bra som den här insatsen. Jag ska försöka göra fler bra insatser, så att jag får chansen att spela mer."

Slutligen ser Williams på framtiden med stor optimism:

"Jag vill bli en viktig del av det här laget. Jag vet att det kommer att bli tufft, men jag är beredd att lägga ner det hårda arbete som krävs för att kunna prestera när jag får chansen. Det är ett fantastiskt lag med fantastiska spelare."

Källa: liverpoolfc.com


 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-11-05 22:44:30
Author

Fler artiklar om Liverpool