Lagbanner
Elvan klockan Elva

Elvan klockan Elva

liverpoolsweden.se plockar fram spåkulan, dammsuger nätet på rykten och teorier och kokar ihop det till sin alldeles egna häxblandning. Det här är, elvan klockan elva.

Efter att ha besegrat Manchester United i söndagens rivalmöte beger sig ett Liverpool fullproppat med självförtroende till Molineux Stadium där match mot sjundeplacerade Wolverhampton Wanderers väntar.

Wolverhampton stod för en fin bedrift i sin senaste match mot Southampton, då laget lyckades komma tillbaka från ett tvåmålsunderläge och vinna matchen med 3-2. Wolves har endast förlorat två matcher på hemmaplan i ligaspelet så det är en relativt tuff uppgift som väntar för serieledarna Liverpool.

Skador och avstängningar

Naby Keita, James Milner och Nathaniel Clyne befinner sig fortfarande på skadelistan och missar kvällens match. Xherdan Shaqiri kan eventuellt återvända till truppen, men missar troligtvis matchen på grund av en vadskada.

Dejan Lovren är tillbaka i träning och är således tillgänglig för spel inför kvällens match, men det återstår att se om han finns med i matchtruppen.

Elvan

Alisson Becker vaktar målet och framför honom får vi troligtvis se samma backlinje som senast. Joel Matip placeras återigen på bänken och får vänta med sin comeback eftersom Joe Gomez har övertygat sedan han fick chansen att spela bredvid van Dijk.

På mittfältet kan vi få se en förändring. Adam Lallana ersatte Alex Oxlade Chamberlain efter sextiosex minuters speltid i senaste matchen mot United och kan få chansen att spela från start i kvällens match. Följaktligen får Chamberlain värma bänken.

Utöver Adam Lallana är det svårt att se att det blir några andra förändringar i startelvan. Fabinho har återvänt efter sin skadefrånvaro och strävar efter att ta tillbaka sin plats i elvan, men får med stor sannolikhet inleda matchen från bänken.

Jürgen Klopp förväntas formera en stark elva till kvällens match och kan istället låta diverse spelare få vila i helgens match mot Shrewsbury. Således behålls fronttrion bestående av Mané, Firmino och Salah intakt. Divock Origi samt Takumi Minamino får istället rikta in sig på en startplats i helgens match i FA-cupen.

         
        Mané            Firmino             Salah
         Wijnaldum   Henderson©  Lallana
Robertson  Van Dijk  Gomez  Trent Alexander Arnold
                             Alisson

         

 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-01-23 11:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool