Lagbanner
Elvan klockan elva

Elvan klockan elva

liverpoolsweden.se plockar fram spåkulan, dammsuger nätet på rykten och teorier och kokar ned det till sin alldeles egna häxblandning. Det här är, elvan klockan elva.

Sex dagar har passerat sedan matchen mot West Ham och Jürgen Klopp har ju tidigare annonserat att det är tillräckligt med dagar att vila upp sig på för att inte behöva rotera något i startelvan. Det är dessutom sju dagar till nästa kamp och vi kan därmed räkna med att starkaste möjliga elva ställs på benen ikväll.

Jordan Henderson är fortfarande inte tillgänglig och det fart först när Oxlade-Chamberlain klev in på mittfältet så den stora frågan är vilka som startar där.

Skador och avstängningar

Kaptenen är fortfarande skadad precis som Xherdan Shaqiri och Nathaniel Clyne men förutom det så är alla tillgängliga.

Elvan

Allisson star givetvis mellan stolparna så länge han inte är skadad och det återstår att se om det försvar som varit något svajigt det senaste repar sig så att han kan addera ännu en nolla till statistiken.

I försvarslinjen hittar vi samma fyra som senast och det innebär Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk och Robertson. Det har som sagt sett lite svajigt ut de senaste matcherna och det återstår att se om de kan hitta tillbaka till något mer ramstarkt.

Mittfältet befolkas av Fabinho och Wijnaldum. Senast fick Keita starta och gjorde det bra, det var dock när Oxlade klev in som det tog riktigt fart så det är min gissning att den sistnämnde startar idag.

Längst fram hittar vi samma trio som vanligt med Mané, Firmino och Salah och någon av dem hittar ju vanligtvis rätt, förhoppningsvis så även idag.

           Mané - Firmino - Salah
         Wijnaldum - Fabinho - Ox
Robertson - van Dijk © - Gomez - TAA
                       Alisson

Carl-Martin Landquist2020-02-29 11:25:35
Author

Fler artiklar om Liverpool