Lagbanner
Elvan klockan Elva

Elvan klockan Elva

liverpoolsweden.se plockar fram spåkulan, dammsuger nätet på rykten och teorier och kokar ihop det till sin alldeles egna häxblandning. Det här är, elvan klockan elva.

Återkomsten slutade med ett mållöst derby mot Everton och stundtals så lyste ringrosten igenom både här och var. Matcherna kommer som bekant tätt nu och redan ikväll är det dags igen, denna gång hemma mot Crystal Palace och med tanke på det täta matchandet så lär den breda truppen bli användbar framöver. 

Skador och avstängningar
Salah hade en lättare känning inför matchen mot Everton och Robertson hade inte tränat alls vilket gjorde att de inte spelade i söndags även om Salah fanns med på bänken. På presskonferensen under tisdagen meddelade Klopp att de båda har tränat som normalt och därmed skall finnas tillgängliga för spel mot Palace.
Två nya in alltså och två nya ut dessvärre då både James Milner och Joel Matip skadade sig i derbyt och Klopp bekräftade att de inte kommer till spel i den här matchen.

Elvan
Alisson Becker visade inte mycket till ringrost i söndags och lär vakta kassen även ikväll.

Till höger hittar vi Alexander-Arnold och i mittförsvaret är Van Dijk lika given. Vidare så finns Matip inte tillgänglig som startade senast och frågan är nu om det blir Lovren i mitten och Gomez till vänster eller Gomez i mitten och Robertson till vänster. Min gissning är det senare då Robertson trots allt är tillgänglig samt att Lovren inte hittade riktigt rätt i positionsspelet senast.

På mittfältet är där i vanlig ordning rätt gott om alternativ och det är svårt att sia om vilka som startar här, det är bara tre dagar sedan förra matchen samtidigt som det är åtta till nästa. Gissningsvis vill Klopp ha in mer offensiv kraft då det fanns lite övrigt att önska där senast så jag skulle inte bli förvånad om vi får se Henderson ihop med Wijnaldum och Oxlade-Chamberlain på mitten.

Längst fram lär en frisk Salah starta ihop med Firmino och Mané som såg spelsugen ut i söndags.

                      Becker

 Trent - Gomez - van Dijk - Robertson

       Oxlade-Chamberlain - Henderson - WIjnaldum
     
          Salah - Firmino - Mané

Carl-Martin Landquist2020-06-24 11:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool