Lagbanner
Ersättaren till Wijnaldum?

Ersättaren till Wijnaldum?

Han har ryktats till klubben under en längre tid och nu närmar sig sommarens transferfönstret.

Brightons innermittfältare Yves Bissouma har bromsat spekulationerna om att han skulle vara aktuell för en flytt till Merseyside.

Liverpool har intensivt liksom Arsenal ryktats vara intresserad av att värva den maliska landslagsmannen dom senaste månaderna.

Bissouma har varit en av, om inte den viktigaste pusselbiten i Graham Potters lagbygge dom senaste säsongerna. Nästan alltid när det växer fram en stjärnspelare i en ”mindre” klubb så dröjer det inte länge innan spelaren ryktas bort, detta har inte varit ett undantag.

24-åringen har ansetts av många att vara den självklara ersättaren till Gini Wijnaldum, som med största sannolikhet lämnar som bosman i sommar. Bissouma däremot har inget att säga om spekulationerna.

”Jag ser mig själv som en Brighton-spelare, så det absolut viktigaste nu är att klubben håller sig kvar (i Premier League)-”

”Vi ska försöka att hålla oss kvar och hur det blir med nästa säsong får vi se.”

Bissouma är inte den enda spelaren som ryktats vara en potentiell ersättare till holländaren. Florian Neuhaus i Borussia Mönchengladbach, Sheffield Uniteds norrman Sander Berge samt Lyons Houssem Aouar har alla ryktats till klubben. Med den sistnämnda (Aouar) så verkar däremot Champions League-spel vara mer eller mindre ett krav.

Källa: Liverpool Echo
 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2021-04-29 16:05:00
Author

Fler artiklar om Liverpool