Lagbanner
Fem tankar efter Napoli

Fem tankar efter Napoli

Här kommer fem tankar efter gårdagens seger mot Napoli

Darwin Nunez….

Darwin Nunez kan nog vara den märkligaste fotbollspelaren jag har skådat. Hade med lite tur igår stått för två assist och ett mål på dryga kvarten, men hade lika gärna kunnat bli utvisad när han blev varnad(svårt att se exakt vad som händer i situationen).
Något som har fastnat hos mig är dock leendet hos honom. Han ser verkligen ut att älska att spela fotboll, något som påminner om karaktären Dani Rojas i TV-serien Ted Lasso. 
Hans motto är ”Football is life” och jag skulle inte vara förvånad om Nunez har tapetserat upp det på väggarna hemma.

Upp och ner inledningen på säsongen…

Vi har alltså det enda laget som slagit Napoli, Manchester City och Newcastle i år, samtidigt som vi också förlorat mot både Nottingham Forest och Leeds United.
Om man ska se något positivt i att ligaspelet inte fungerar men att vi levererar i de stora matcherna så var det precis så det såg ut 04/05 och vi alla vet ju hur det gick då.

Då bevisar Uefa att CL är riggat…

Vi kan ställas mot Real Madrid, PSG(troligen, såvida inte Juve skräller eller Benfica öser in mål),Bayern München eller Porto.
Får vi Porto för 757:e gången måste nog trovärdigheten kring lottningarna ifrågasättas, men jag skulle absolut inte tacka nej till det dubbelmötet.

Ibrahima Konate…

Att ha Konate tillbaka igår kändes lite som när Van Dijk var borta förut och kom tillbaka. 
Fransmannen stängde ner både Khvicha Kvaratskhelia och Victor Osimhen, något som ingen lyckats med tidigare i år.
Även om Gomez och Matip inte är dåliga ersättare så tror jag att fransmannen måste hålla sig frisk för att formen ska vända.

Vilken formation ska vi spela…

Jag tänker inleda med att jag inte vet vad jag tycker. I går såg den traditionella 4-3-3 formationen rätt bra ut, i andra matcher har 4-4-2 sett fantastisk ut.
Jag hoppas och tror att vi kommer att förändra baserat på tillgängliga spelare samt baserat på motstånd. 
SvaraVidarebefordra

Rasmus Hjortling Olofsson2022-11-02 18:30:00
Author

Fler artiklar om Liverpool