Lagbanner
Henderson: "Tänker inte på fotboll just nu"

Henderson: "Tänker inte på fotboll just nu"

I en intervju med Liverpoolfc.com ger Jordan Henderson sin syn på avbrottet från fotbollen och livet i karantän.

Liverpoolkaptenen är, liksom större delen av världen, mestadels hemma i sin bostad. Inga matcher och ingen träning på Melwood. Henderson ger sin syn på saken. 

"Det har varit annorlunda. Stundtals har det varit utmanande, speciellt när man har tre barn som springer runt hemma i huset. Men samtidigt är jag i en priveligerad position då jag har en trädgård och ett fint hus där barnen kan leka", säger Henderson. 

"Jag förstår att alla inte har den lyxen. Jag är hemma med min fru och mina barn, vilket gör det hela mycket lättare. Det finns människor som har det betydligt värre än vad jag har det. Mina tanker går till dem. Det sätter allt i perspektiv."


Efter en förlust brukar det pratas om att allt handlar om nästa match. Just nu finns ingen nästa match inom räckhåll. 

"Fotboll finns inte ens i tankarna just nu. Det är klar att både jag och hela truppen vill tillbaka så fort som möjligt men man måste förstå att det finns större problem i världen just nu. Förhoppningsvis kan den här perioden ta slut förr snarare än senare." 

Eftersom det inte pågår någon träning på Melwood har spelarna fått träna hemma istället. 

"Vi har fått träningsprogram av klubben som vi följer. Det är som semesterperioden i den aspekten. Jag och min fru har ett nyfött barn hemma, så jag har inte haft någon fast tid då jag tränar. Hittills känns det som att jag hållit mig i hyfsad form", säger Jordan Henderson

 

Alexander Nilsson2020-03-29 22:59:08
Author

Fler artiklar om Liverpool