Lagbanner
"Jag tror att Salah vill lämna"

"Jag tror att Salah vill lämna"

Den forne Man United-backen Gary Neville tror att Mohamed Salah ser Liverpool som ett steg på vägen till en ny klubb.

Sedan Mohamed Salah kom till Liverpool från Roma har han vunnit skytteligan två säsonger i rad och varit en av världens absolut bästa spelare.

Nu menar den forne Man United-backen att Mo Salah har siktet inställt mot Spanien och någon av giganterna Real Madrid eller Barcelona. 

Neville diskuterade Salahs status under Sky Sports program Monday Night Football: 

"Jag har en känsla av att han vill till Barcelona eller Real Madrid, att han önskar en stor övergång. Det är ingen kritik mot Salah - Beckham, van Nistelrooy och Ronaldo gjorde samma sak. De ville vinna Ballon d'Or och vara i Real Madrid. De ville spela för världens största klubb." 

Jamie Carragher diskuterade också Salah - och menade på att egyptiern inte får den uppskattningen han förtjänar och att han är den enda av de tre givna anfallarna som supportrarna skulle acceptera en försäljning av.

Gary Neville menade att Real Madrid och Barcelona är höjdpunkten för många spelare och var säker på sin sak - att Salah också vill dit:

"Jag tror att han skulle kunna göra det. Jag tror att Liverpool är en språngbräda i hans karriär. Han har ambitionen av att spela i en sådan klubb som Real Madrid eller Barcelona." 

Källa: Sky Sports
 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-02-26 23:55:38
Author

Fler artiklar om Liverpool