Lagbanner
Klopp efter matchen

Klopp efter matchen

Allt var inte bra i den sista träningsmatchen men Jürgen Klopp hittade saker som laget kan ta med sig.

Liverpool spelade oavgjort mot Salzburg och på det stora hela så var Jürgen Klopp nöjd med matchen:

“I stora delar av matchen så såg det inte bra ut, jag måste erkänna det. Det är något jag är väl medveten om och det beror ju mycket på hur vi har tränat, vi har haft ett väldigt bra läger och idag var det tunga ben på många av spelarna. Samtidigt så satte vi fel spelare i fel lägen och jag borde ha vetat det också eftersom vi är på väg hem. Jag tror aldrig att jag har vunnit sista matchen på ett träningsläger men samtidigt så ville jag ha problem, kanske inte exakt de problemen vi hade, men jag ville ha problem som vi kan kämpa mot. Sedan bytte vi in ungdomarna och så tänkte vi inte mer på några problem. Vi gjorde två fantastiska mål och vi hade ju gett dem två ganska enkla mål sedan tidigare. Det var ingen fantastisk match men där finns saker som vi kan använda.”

Rhian Brewster är ung och det vet han om. Han har fortfarande mycket att lära men han är en naturlig målskytt. Han behöver bli mer involverad i själva spelet men när det brinner till så är han där. Han har gjort tre mål på två matcher och det är inte illa.”

”Det är fyra dagar kvar till vår första möjlighet och vi måste använda de dagarna för återhämtning. Vi lägger inte till så mycket i träningen nu, allt vi har gjort är för att förbereda oss inför säsongen och den första matchen. Vi kommer att spela bättre än idag och då tror jag att vi har en chans. Österrike var fantastiskt, hotellet var briljant och organisationen var perfekt. Idag hade vi supportrar på arenan också vilket var en upplevelse efter en lång tid utan dem och förhoppningsvis så kan vi göra något likadant i England snart.”


Citaten hämtade från liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-08-26 22:31:55
Author

Fler artiklar om Liverpool