Lagbanner
Klopp inför Chelsea: ”Det finns ingen favorit i den här matchen”

Klopp inför Chelsea: ”Det finns ingen favorit i den här matchen”

FA-cupmöte mot Chelsea stundar för Jürgen Klopps mannar. Klopp förutser en jämn matchbild och hintar om förändringar i startelvan.

Liverpool strävar efter att hoppa på vinnartåget igen och besegra Chelsea i FA-cupens femte omgång. Tränare Jürgen Klopp hävdar att laget inte känner någon extra press inför kvällens match. Han passar även på att bolla över favoritskapet till motståndarna Chelsea.

Vi tänker inte på ’mer eller mindre press eller liknande’. Vi är Liverpool, vi spelar alltid under press, vi måste alltid leverera. Vi spelar borta mot Chelsea och alla förväntar sig att vi ska vinna, vilket är svårt.

Det finns ingen riktig favorit i den här matchen, men om man ska välja någon så är det Chelsea eftersom de spelar på hemmaplan. Titta på deras trupp, även om de gör förändringar så har de ett väldigt erfaret lag.

Vi tänker inte på det, vi känner inte mer eller mindre press än förut. Det är femte omgången av FA-cupen och vi vill gå vidare. Det är planen och förhoppningsvis visar vi det ikväll.”

Liverpool har roterat ett flertal spelare och ställt upp med reservbetonade startelvor i FA-cupens tidiga omgångar. Jürgen Klopp hintar om att kvällens startelva kan innehålla en del förändringar i jämförelse med den förra FA-cupmatchen mot Shrewsbury.

Det kommer finnas med spelare från Shrewsbury-matchen i truppen och en del kommer att starta. Vi får se. Det är en annorlunda situation och det var en annorlunda situation då. Laget som spelade mot Shrewsbury var ett lag som just då var rätt lag att ställa upp med. Kvällens elva kommer inte att bli exakt samma.”

Källa: liverpoolfc.com

 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-03-03 14:56:02
Author

Fler artiklar om Liverpool