Lagbanner
Klopp om skadeläget, VAR och Gini Wijnaldums inflytande

Klopp om skadeläget, VAR och Gini Wijnaldums inflytande

Jürgen Klopp ger oss senaste nytt inför helgens match mot Fulham på dagens presskonferens.

Klopp började dagens presskonferens med att kommentera skadeläget i truppen. Glädjande nyheter är att Alisson Becker ska träna med laget idag och kan vara aktuell för spel mot Fulham. Både Kostas Tsimikas och Diego Jota kan var redo inför helgens drabbning trots att båda ådragit sig lättare skador i veckans match mot Midtjylland. Dessutom kan vi snart få se en efterlängtad debut.

”Vi har några frågetecken. Vi får se om Kostas är redo. Diego fick även smäll i veckan. Oxlade-Chamberlain är tillbaka i full träning. Vi befinner oss i en situation där han troligtvis måste involveras så tidigt som möjlig”, säger Klopp.

Liverpool har den senaste tiden varit involverade i flera kontroversiella VAR-beslut. Nu riktar Klopp kritik mot videodomarsystemet.

”Jag var för det tidigare. Jag är inte säker på om vi har tänkt igenom allt. Hur lång tid det tar för att få ett domslut. Några saker är inte som det var förut – och det var bättre då. Om vi väljer att ändra på saker, då måste det ske till det bättre. Det är definitivt inte fallet nu.”, säger Klopp som tidigare har propagerat för användningen av VAR, men verkar ha ändrat sin åsikt.


Jürgen Klopp har tröttnat på användnignen av VAR

Avslutningsvis kommenterade Klopp Gini Wijnaldums senaste prestationer. Holländaren har hittat toppformen och stod för en fantastiska prestation i förra helgens vinstmatch mot Wolverhampton.

”Jag har aldrig tvivlat på hans attityd. Han har varit här en lång tid och han har hjälpt oss mycket under den tiden. Han är en toppspelare.”

Klopp kritiserar VAR. Är ni för eller emot systemet? 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-12-11 14:44:52
Author

Fler artiklar om Liverpool