Lagbanner
Klopp om Thiago: ”Det ser lovande ut”

Klopp om Thiago: ”Det ser lovande ut”

På presskonferensen inför söndagens match mot Chelsea kommenterade Jürgen Klopp en potentiell värvning av Thiago Alcantara och huruvida någon spelare måste lämna laget om spanjoren anländer.

Liverpool förväntas idag göra klart med affären av Thiago Alcantara. Enligt trovärdiga uppgifter förväntas spanjoren presenteras av klubben under dagen. Följaktligen var det föga förvånande att Jürgen Klopp fick svara på frågor rörande den potentiella värvningen under dagens presskonferens.

 ”Det är inte officiellt förrän det är offentliggjort, men det ser ganska lovande ut”, kommenterade Klopp med ett skratt.  

”Det kan vara ganska smart att som supporter ha koll på våra sociala medier under dagen och se vad som händer.”

Det har tidigare rapporteras att en värvning av Thiago skulle innebära att en annan mittfältare skulle få lämna klubben. Till exempel har det funnits intensiva rykten som placerat Gini Wijnaldum i andra klubbar. Klopp dementerar att en värvning av Thiago innebär att någon annan måste lämna laget.

”Om det händer kommer det inte påverka någon annans framtid på ett negativt sätt. Om någon måste lämna? Nej, det kommer inte att påverka.”

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-09-18 13:25:15
Author

Fler artiklar om Liverpool