Lagbanner
Klopp inför Arsenal – ”gårdagen var ingen bra dag för fotbollen”

Klopp inför Arsenal – ”gårdagen var ingen bra dag för fotbollen”

Jürgen Klopps kommenterar morgondagens match, Financial Fair Play och skickar en inbjudan till Akinfewa.

Om Akinfewa

”Han är inbjuden till paraden! Jag såg att han hade på sig en Liverpooltröja när de hade spelarmöte. Jag tyckte det var riktigt roligt. Han svarade på min video, det var trevligt, han var riktigt glad.”

Om FFP och att Citys straff blev upphävt

"Jag vet inte om jag kan svara på denna fråga. Det är ett seriöst ämne. Utifrån en personlig synvinkel är jag glad över att City kan spela Champions League nästa år. De har inte längre 10-12 färre matcher att spela. Inget annat lag skulle haft chansen att utmana dem i ligan.

 Jag tror inte att gårdagen var en bra dag för fotbollen. FFP är en bra idé. Det finns för att skydda lag och turneringen, och ska verka mot att ingen överspenderar och att pengarna som spenderas kommer från rätt saker.Om de rikaste klubbarna och länderna kan göra vad de vill, då försvårar det situationen. Det kommer leda oss mot en världsliga. Det viktiga kommer vara vem som äger klubbarna och inte namnet på klubbarna.

Det är inte upp till mig att bedöma detta och jag kommer inte att göra det. Jag hoppas bara att vi förhåller oss till FPP och jag hoppas att det stannar för det måste finnas gränser för vad du kan göra och det är bra för fotbollen. Om ingen behöver bry sig längre kommer det bli svårhanterligt för turneringen."  


Klopp om Arteta och Arsenal

”Mikel är en del av en ny väldigt intressant generation av tränare. Det är riktigt spännande att följa. Du kan se att många av idéerna är influerade från Pep, som han jobbade med förut. Arsenal är ett väldigt intressant lag. Det ser ut som att Arsenal är på väg att bli en ordentlig utmanare igen.”
 

Citaten är hämtade från Liverpool Echo


 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-07-14 14:13:00
Author

Fler artiklar om Liverpool