Lagbanner
Liverpool jagar vänsterback

Liverpool jagar vänsterback

Liverpool letar efter en backup till Andy Robertson, och har siktet inställt på Jamal Lewis i Norwich.

Liverpool jagar en ny vänsterback som ska agera back-up till den alltid så givne Andy Robertson.

Efter att Alberto Moreno som tidigare var nummer två på positionen lämnat klubben har flertalet olika spelare fått vikariera som vänsterback när Robertson inte varit tillgänglig, bland annat James Milner.

Nu rapporterar den trovärdige journalisten och Liverpool-korrespondenten James Pearce att Klopp har siktet inställt på Jamal Lewis, 22, som för närvarande huserar i Norwich.

James Pearce skriver i The Athletic att klubben är redo att betala omkring £10M för spelaren, en summa som Liverpools värvningsansvarige Michael Edwards har värderat Lewis till.

Norwich verkar dock inte nöja sig med summan. James Pearce skriver att Norwich inte nöjer sig med en summa under £20M. 

Michael Edwards är känd för att inte vara så flexibel gällande hur mycket man väljer att spendera på spelare, så det återstår att se om det möjligtvis kan bli en affär mellan klubbarna. 

Jamal Lewis sägs vara den som står högst upp på önskelistan, men det har även rapporterats om att Bournemouths 21-årige Lloyd Kelly kan vara aktuell. Dessutom finns det intresse för Brightons 22-årige Ben White och Olympiakos 24-åring Kostas Tsimikas om affären med Jamal Lewis inte går i lås. 


 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-08-05 22:24:33
Author

Fler artiklar om Liverpool