Lagbanner
Mané mot comeback

Mané mot comeback

Sadio Mané ådrog sig en skada mot Wolves den 23 januari och har varit borta sedan dess. Nu är en comeback nära.

Sadio Mané har varit en av Liverpools absolut bästa spelare under säsongen, och med sina 26 poäng på 31 matcher har anfallaren verkligen varit en bidragande orsak till lagets fina form.

I mötet mot Wolves den 23 januari var dock olyckan framme, då Mané ådrog sig en skada i baksida lår. Turligt nog var skadan av en lindrigare karaktär och senegalesen har endast missat två ligamatcher mot West Ham och Southampton.

Nu har Mané gått ut med ett klipp på Instagram där han tränar med boll, vilket innebär att en comeback närmar sig. Under den lediga veckan som truppen fick av Jürgen Klopp har både Sadio Mané och James Milner rehabiliterat i stället för att ha semester.

I dag samlas laget på Melwood igen efter den korta ledigheten och arbetet inför mötet mot Norwich på lördag inleds. Enligt brittiska medier ska Mané börja träna för fullt med laget under slutet av veckan och det återstår att se om Klopp väljer att matcha honom redan då eller om en comeback sker under nästa vecka då åttondelsfinalerna inleds i Champions League mot Atletico Madrid.

Källa: Liverpool Echo, transfermarkt.com

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-02-10 09:54:58
Author

Fler artiklar om Liverpool