Lagbanner
Mittbacksduo tillbaka

Mittbacksduo tillbaka

Idag körde Virgil van Dijk och Joe Gomez rehab tillsammans på Kirkby.

Joe Gomez och Virgil van Dijk fortsatte deras rehabilitering på nybyggda AXA Training Centre under fredagen.

Van Dijk återvände till Merseyside tidigare i februari efter två spenderade månader i Dubai där holländaren har jobbat med sin rehab efter knäskadan han drog på sig under hösten. Joe Gomez, som även han drog på sig en allvarlig knäskada under hösten i samband med ett landslagsuppehåll har dock jobbat på sin återkomst på Kirkby under dom senaste veckorna. Båda mittbackarna var involverade i ett gympass under fredagen där både styrka och kondition tränades.

Fabinho fångades också på några bilder där han jobbar sig tillbaka efter ett muskelproblem som har placerat brassen på skadelistan sedan förlusten mot Manchester City.

Liverpool har fortfarande inte kunnat sätta ett datum när varken van Dijk eller Gomez är tillbaka på plan igen, men båda gör stora framsteg med sin rehab.

Van Dijk genomgick en operation i slutet av oktober efter den skada som han ådrog sig i samband med den vårdslösa tackling som Evertons målvakt Jordan Pickford gav ut i derbyt den 17:e oktober 2020. Hans arbete med en personlig tränare i Dubai gjorde att vi fick se honom beträda en grön matta med boll för ett tag sen.

Gomez operation blev av betydligt snabbare än hans mittbackskollega, efter en knäskada som han drog på sig under en träning med det engelska landslaget.

Källa: Liverpool Echo
 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2021-02-19 22:18:12
Author

Fler artiklar om Liverpool