Lagbanner
Neco Williams kritar nytt långtidskontrakt: Finns inte ett bättre ställe att lära sig än här

Neco Williams kritar nytt långtidskontrakt: Finns inte ett bättre ställe att lära sig än här

Liverpoolprodukten Neco Williams förlängde idag sin tjänstgöring i den röda tröjan med fem år efter att ha kritat på ett nytt långtidskontrakt med sin barndomsklubb. “Jag tror inte att det finns en bättre plats för mig att jobba och utvecklas på än här,” säger 19-åringen till klubbens hemsida.

Walesaren toppar alltså av sin genombrottssäsong med framträdanden i såväl Premier League och ligacupen som klubblags-VM genom att anförtro sin framtid till klubben han varit trogen sedan nio års ålder. 

“Det känns otroligt,” säger Williams till liverpoolfc.com. “Just nu finns det inget bättre ställe för mig att lära mig och bli en bättre spelare. Jag tycker att vi har några av världens främsta spelare här och att vi hör till de bästa lagen i världen.”

“För mig personligen kommer jag bara att bli en bättre spelare genom att lära av Trent och Robbo varje dag, ta del av deras råd, höra vad de har att säga.”

“Jag tar det dag för dag och mognar i mitt spel, jag utvecklas som spelare och, som jag nämnde, finns det nog ingen bättre plats för mig att lära mig än här.”


Neco Williams noterades för hela 84 framträdanden i en rad olika lag och turneringar den föregående säsongen. I Premier League blev det sex matcher - precis tillräckligt för att kunna erhålla en vinnarmedalj. 


Källor: liverpoolfc.com, transfermarkt

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2020-08-17 20:41:59
Author

Fler artiklar om Liverpool