Lagbanner
Nyförvärv av redaktionen: "Farsan uppfostrat mig korrekt"

Nyförvärv av redaktionen: "Farsan uppfostrat mig korrekt"

Liverpoolredaktionen välkomnar en ny skribent. Johan Olsson från Laholm förstärker redaktionen, nedan berättar han om sig själv och relationen till Liverpool. "Fotbollskort på Fernando Torres spelade in i valet".

Liverpoolredaktionen växer, och det senaste nyförvärvet heter Johan Olsson. Nedan följer en lättare introduktion av vår nya skribent, hans relation till laget och känslan inför dagens match mot Wolverhampton.

När är du född?
– 2004

Vart bor du?
– Göteborg

Varför blev det Liverpool?
– Det enkla svaret är väl att farsan uppfostrat mig korrekt, men även ett fotbollskort på Fernando Torres spelade in i valet.

Vilket är ditt bästa Liverpoolminne?
– Jag var på plats under säsongen 2013/14 när Arsenal besegrades med hela 5-1 på Anfield. 4-0 efter 20 minuter efter bland annat dubbla mål av Martin Skrtel, vilket gör matchen svårslagen. Bubblare är självklart miraklet mot Barcelona 2018/19 av förklarliga skäl.

Vilket är ditt värsta Liverpoolminne?
– Det finns en del, men Champions League finalen 2017/18 mot Real Madrid sticker ut. Salahs tårar och Karius misstag är fortsatt svårsmälta. Europa Leauge finalen mot Sevilla 2015/16 och förlusten på Ethiad 2018/19 är inte heller några fina minnen.

Vad säger du om säsongsinledningen?
– Inledningen på säsongen har varit över förväntan, tio av tolv möjliga poäng är med beröm godkänt. Defensivt har det känts något svajigt men offensiven känns glödhet. Att redan ha svåra bortamatcher avklarade i form av Chelsea och Newcastle känns skönt. Tycker samtliga värvningar imponerat, extra plus till Dominik Szobozlai.

Vad tror du om matchen mot Wolves?
– Jag tror det blir en tuff match, det är alltid klurigt att komma igång efter ett landslagsuppehåll. Det blir inte lättare av att vara först ut klockan 13.30 på bortaplan mot ett pressat Wolves. Tycker alltid att vi brukar göra det svårt för oss själva på Molineux Stadium av någon anledning.

Tips?
– Wolves 1-2 Liverpool
Målskyttar: Szoboszlai och Salah.

Varmt välkommen från hela redaktionen Johan!


Vill du också skriva om Liverpool på SvenskaFans? Information och ansökningsprocess hittar du här!
 

Emrik Johansson@emrik_johansson2023-09-16 10:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool