Lagbanner
Osäkerhet kring Wijnaldums framtid

Osäkerhet kring Wijnaldums framtid

Gini Wijnaldums framtid i Liverpool är fortsatt osäker.

Gini Wijnaldum sitter på ett utgående kontrakt med Liverpool och har länge varit ryktenas man.

I samband med att Thiago skrev på för klubben var Wijnaldum väldigt nära en övergång till Barcelona för att stötta upp på mittfältet när Ronald Koeman tagit över tränarskapet för den spanska klubben - men blev till sist kvar på Merseyside.

Holländaren är och har varit en viktig spelare för Liverpool under de senaste säsongerna och har inlett den här säsongen på ett bra sätt.  I morgon fyller han 30 år och en ny framtid i Liverpool är fortsatt väldigt osäker.

Liverpool Echo meddelade under dagen att det inte finns någon kontraktsförlängning i sikte och att Wijnaldum kan börja förhandla med klubbar redan i januari, och att det i så fall kan bli aktuellt att lämna gratis under nästa sommar.

Det som tidigare har varit problemet i förhandlingarna uppges vara kontraktslängden. Wijnaldum vill gärna ha ett långt avtal som sträcker sig till minst 2024, vilket klubben inte har varit övertygade om.

En osäker situation för både Liverpool och Wijnaldum alltså - trots att både spelaren och manager Klopp har uttryckt önskemål om att han ska stanna. 

Den mångsidige mittfältaren har tillhört klubben sedan 2016 då han anslöt från Newcastle

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-11-10 15:59:49
Author

Fler artiklar om Liverpool