Lagbanner
Oxlade-Chamberlain känner förtroendet

Oxlade-Chamberlain känner förtroendet

Liverpool valde att förlänga kontraktet med Alex Oxlade-Chamberlain under förra säsongen trots att han precis återvänt från en svår skada. Någon som betyder väldigt mycket hör honom själv.

Alex Oxlade-Chamberlain skrev på ett nytt kontrakt förra året och han förklarar här att det verkligen betydde mycket för honom:

”Det var verkligen stort för mig.”

”Jag hade precis kommit tillbaka från en svår skada och vi diskuterade fram och tillbaka om det var något som gick att lösa och att vi kom överens var verkligen stort för mig.”

”Att få vara i en klubb som stöttade mig genom hela skadan på det sättet, en skada som kunde satt stopp för en fortsatt karriär. Att klubben då väljer att förlänga kontraktet när det finns en risk gör ju att de tror på mig som person och idrottsman. Efter en sådan skada så vet ingen hur lång tid det tar att komma tillbaka och att då klubben agerar som den gjorde betyder allt för mig.”

”Jag känner mig väldigt privilegierad och hedrad över att kunna fortsätta i sådan här fantastisk klubb och ett sådant fantastiskt lag.”


Citaten hämtade ifrån liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-05-06 22:10:18
Author

Fler artiklar om Liverpool