Lagbanner
Redaktionen förstärker

Redaktionen förstärker

Hugo Levinsson ansluter till liverpoolsweden.se

liverpoolsweden.se utökar redaktionen inför nästa säsongen i form av 22-årige Hugo Levinsson från Örebro. Nedan följer en kortare presentation av honom.

*** ***

Hugo Levinsson heter jag, fyller 23 i år och kommer från Örebro. Jag har i sommar tagit min kandidatexamen MKV (media kommunikationsvetenskap och journalistik) från Uppsala Universitet, och har även parallellt med studierna jobbat som inhoppare och sommarvikarie som sportjournalist på Nerikes Allehanda. Det är även det jag kommer göra framöver nu när arbetslivet börjar på riktigt.

Sport har jag varit intresserad av hela livet, och då främst fotboll. Jag har själv spelat hela min uppväxt som en Jamie Carragher-liknande mittback. Betydligt sämre då bara…
Mitt Liverpoolintresse kommer från min pappa och det har jag haft hela livet. Ska jag peka på någonting som verkligen fick mitt intresse att växa så är det säsongen 07/08 då jag blev helt uppslukad av Fernando Torres, som även varit min stora idol.

Något speciellt minne ska jag väl också prata om. De senaste åren har förstås varit fantastiska och det finns tusentals lyckliga och glada stunder att nämna. Men eftersom jag trots allt är från gnällbältet tänker jag välja ett mindre lyckligt. Den enskilda händelsen som påverkat mig absolut mest som Liverpoolsupporter är den där hemska matchen mot Chelsea i slutet av 13/14-säsongen. Att se vår kapten halka och sedan aldrig få lyfta en premier league-pokal är fortfarande bland det värsta som har hänt mig i livet, alla kategorier. Det är fortfarande ett öppet sår.

Den största anledningen till att jag vill börja skriva för liverpoolsweden.se är för att jag länge känt ett behov av en plattform att kunna skriva av mig om just Liverpool. Även om jag skriver om sport i jobbet så gäller det bara lokala angelägenheter. Jag ser fram emot att få vässa pennan och även nu få skriva om min stora kärlek i livet.

*** *** 

Varmt välkommen Hugo!

Redaktionen2022-07-26 20:20:00

Fler artiklar om Liverpool