Lagbanner
Redaktionen förstärker #4

Redaktionen förstärker #4

Rasmus Hjortling Olofsson ansluter till liverpoolsweden.se.

Nedan följer en presentation av sommarens fjärde nyförvärv. 

***

Jag heter Rasmus Hjortling Olofsson och är 21 år gammal. Nu i höst börjar jag min 5:e termin på Södertörns Högskola där jag läser journalistik. Sen jag var liten har livet mestadels kretsat kring fotboll och det gör de fortfarande idag då jag både spelar själv men även är tränare i Stureby FF. Utöver fotbollen är sport överlag mitt största intresse men jag gillar även att umgås vänner, läsa och se på film.

Anledningen till att Liverpool blev klubben i mitt hjärta är att fotbollsintresset började i samband med EM 2008 och i synnerhet med Torres. Efter mästerskapet blev det en självklarhet för mig att fortsätta följa Torres som då var i Liverpool och på detta sätt började min kärlek och mitt supporterskap för Liverpool.

Mitt bästa Liverpoolminne är svårt att välja, men jag skulle säga att det starkaste var när jag och min far var över 2009 och såg 4-0 vinsten mot Real Madrid i Champions League. Det var då jag på riktigt förstod hur fantastisk denna klubb är. Sen är ju självklart både CL-titeln från 2019 och PL från 2020 otroliga minnen.

Mitt värsta Liverpoolminne är förlusten mot Real Madrid i Champions Leauge-finalen. Jag kände mig så otroligt uppgiven efteråt, framför allt då jag tror vi hade vunnit om Salah inte behövt gå av. Men det vackra med fotbollen är att de värsta stunderna behöva för att göra dom bästa ännu ljuvare. 


***

Välkommen, Rasmus! 

Redaktionen2021-08-06 14:00:00

Fler artiklar om Liverpool