Lagbanner
Redaktionen förstärker

Redaktionen förstärker

liverpoolsweden.se:s nya skribent heter Ludvig Wadell.

Efter en första rekryteringsrunda väljer liverpoolsweden.se att förstärka redaktionen med 19-årige Ludvig Wadell från Stockholm. Läs presentationen av sajtens senaste nyförvärv nedan. 

"Jag heter Ludvig Wadell. Jag bor i Stockholm och har nyligen tagit studenten. Jag har ett stort fotbollsintresse som ligger koncentrerat över England och framförallt den röda halvan av Merseyside. Jag har vid sidan av mitt stora Liverpool-intresse under en stor del av min uppväxt spelat elitfotboll i bland annat Djurgården och Vasalunds akademier som målvakt. Det hände att jag körde ”the Dudek shuffle” vid straffar.  Mitt stora intresse för klubblagsfotboll tog fart efter VM 2010. Så här i efterhand får jag nog tacka min pappa för att min klubb blev Liverpool. Spelet på plan var ju inte bländande under Roy Hodgson, men jag föll verkligen för klippen på nätet från natten i Istanbul och finalen i Cardiff 2006.

Det känns väldigt kul att få bli en del av redaktionen och få följa nästa säsong ur ett annat perspektiv. Jag kommer till en början att fokusera på nyhetsartiklar som rör klubben, rapportera från presskonferenser samt intervjuer med mera. Jag hoppas även att så småningom kunna bidra med krönikor och taktiska analyser."


Välkommen till redaktionen, Ludvig! 




 

Redaktionen2020-07-29 10:00:00

Fler artiklar om Liverpool