Lagbanner
Redaktionen förstärker

Redaktionen förstärker

Redaktionen breddar truppen och är glada över att kunna presentera Rasmus Karlsson som ny skribent på sajten.

Nedan följer en mer ingående presentation av liverpoolsweden.se:s senaste tillskott. 

"Jag heter Rasmus Karlsson och är 27 år gammal. Jag är bosatt 10 mil norr om Göteborg i en ort som heter Munkedal. Jag har varit en stor Liverpoolsupporter ända sedan jag fick en tröja med Michael Owen på ryggen när jag var 6 år gammal. Sedan dess har det alltså varit Liverpool för hela slanten, i med- och motgång. Jag har sedan barnsben varit oerhört sportintresserad och det största intresset har funnits för just fotboll. Utöver mitt intresse för sport så tycker jag om att träna, titta på serier och film samt umgås med vänner och familj.

Mitt första minne som verkligen har etsat sig fast är nog när vi kammade hem trippeln med Gerard Houllier säsongen 2000/2001, då klubben vann ligacupen, FA-cupen samt den dåvarande UEFA-cupen.

Mina bästa Liverpoolminnen hämtar jag med mig från mina tre besök på Anfield. Det som sticker ut mest är 2009 års Champions League-åttondel mot Real Madrid, sittandes på The Kop då firma Gerrard & Torres hade lekstuga.

Mitt sämsta minne är nog från säsongen 2013/2014 när vi verkligen hade chansen att ta hem en oerhört efterlängtad ligatitel. En tappad 3-0 ledning under den sista kvarten borta mot Crystal Palace satt som en rejäl käftsmäll och jag vill minnas att även mitt tangentbord fick sig en rejäl törn den kvällen. Även Champions League-uttåget mot Atletico Madrid förra säsongen sved en hel del då jag tyckte att vi dominerade matchen under långa stunder för att sedan åka ut på ett mycket dråpligt sätt.

Det ska bli intressant och roligt att få vara en del av Liverpool-redaktionen här på SvenskaFans!"


***

Välkommen till redaktionen, Rasmus! 
 

Redaktionen2020-09-30 09:00:00

Fler artiklar om Liverpool