Lagbanner
Robertson: Hendo driver oss framåt

Robertson: Hendo driver oss framåt

Jordan Henderson stod för ännu en Man of The Match-insats när Wolverhampton, efter viss möda, bortaslogs med 2-1 på Molineux. Efteråt skrädde Andy Robertson inte med sina hyllningar till LFC-skippern.

Liverpool hade länge kniven mot strupen när en mycket stark Wolves-sida ihärdigt pressade på för ett segermål med tiotalet minuter kvar på Molineux Stadium. Men, som så ofta de senaste säsongerna, var det Liverpool som lämnade mattan med alla tre poängen i sitt behåll. 

Stor segerregissör var Reds-kaptenen Jordan Henderson som axlade in 1-0 och spelade fram till Roberto Firminos förlösande 2-1-mål i den 84:e minuten. Detta var ännu en i raden av världsklassinsatser från Sunderlandsonens sida som verkar ha börjat toppa formen lagom till säsongens avgörande månader. 

Reds vänsterback Andy Robertson hade bara positivt att säga om sin kapten när han intervjuades av liverpoolfc.com efter matchen. 

”Hendo har spelat på en ny nivå den här säsongen,” sade skotten. ”Han har varit en av, om inte den bäste för oss den här säsongen.”

”Ibland har Hendo inte fått den cred han förtjänat. Men när du spelar med honom, tränar med honom och ser hur han för sig utanför planen är det en ära för mig och resten av laget att ha honom som kapten.”

”Den här matchen karaktäriserar Jordan Henderson - sättet han fick jobbet gjort, hans mål och hans assist.”

”Hans allround-spel de senaste månaderna har varit enastående och han driver oss verkligen framåt till positionen som vi är i nu.”

Liverpools nästa match är på söndag då man ställs mot Shrewsbury Town i FA-cupen. 

Källa: liverpoolfc.com

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2020-01-24 13:27:13
Author

Fler artiklar om Liverpool