Lagbanner
Sillysvep
Blir Malen nyförvärvet på forwardsfronten?

Sillysvep

Lite handplockade rykten i detta hav av spekulationer som transferfönstret erbjuder.

Liverpool försöker "hijacka" Dortmunds värvningsförsök?

Liverpool har framfört till Donyell Malen och hans företrädare att dom är villiga att matcha det kontraktsförslag som enligt uppgifter Borussia Dortmund lagt fram på bordet.

Enligt Anfield Central så har tyskarna erbjudit Malen ett kontrakt värt £86 000 i veckan – en summa som Liverpool alltså ska vara villiga att matcha.

En flytt till Westfalen verkar dock troligast i nuläget då Dortmund fortsatt befinner sig i förarsätet. Ruhrklubben ser holländaren som en möjlig ersättare till Jadon Sancho som sedan tidigare är klar för Manchester United.

Det som är frustrerande för oss supportrar är att klubben behöver sälja spelare som befinner sig i en form utav ”utfyllandsroll” för att kunna förstärka med nyförvärv. Spelaren i fråga representeras av den inte allt för Liverpoolkära superagenten Mino Raiola – så det återstår också att se om Liverpool har lust att handskas med den profilen igen.

Mo Salah 202..?

Liverpool har påbörjat processen gällande ett förnyat och ett förlängt kontrakt med Mohamed Salah, detta enligt trovärdiga journalisten Fabrizio Romano.

Egyptiern fyllde nyligen 29 men visar inga tecken på att karriären är på väg utför, snarare tvärtom. Med 22 mål och 5 assist i ligasammanhang under en säsong där laget stötte på alla möjliga problem styrker det faktum att han tillhöra den absoluta världstoppen.

Förhandlingarna verkar fortfarande vara i ett tidigt skede även om FSG ska vara villiga att skynda på det hela då Real Madrid sägs vara och snoka. Spanska uppgifter menar på att Salah ska vara en ”backup” ifall Los Blancos misslyckas med värvningen av Kylian Mbappé – en värvning som kan tyckas stå skriven i stjärnorna.


Here we go?

Shaqattack out?
För alla Liverpoolsupportrar som glömt bort Xherdan Shaqiris kvaliteter så var sommarens europamästerskap en skaplig påminnelse. Hur som helst så verkar det inte som att schweizarens prestation påverkade klubbens planer gällande honom. Pengar måste in för att ge Klopp möjligheten att förnya och föryngra truppen.

Nu när EM är över så har intresset stigit och Lazio har det ryktats om lite extra. Enligt La Lazio Siamo Noi så har huvudstadsklubben lagt ett bud på €10 miljoner som kan stiga till €12 miljoner. Liverpool sägs kräva €15 miljoner för en försäljning.

Källa: Liverpool.com
 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2021-07-17 19:37:00
Author

Fler artiklar om Liverpool