Lagbanner
Sillysvep

Sillysvep

Lite handplockade rykten i detta hav av spekulationer som transferfönstret har att erbjuda.

En evighetssaga 
Den här sagan bara fortsätter och slutet känns minst sagt ovisst. Atletico Madrids mittfältsmotor Saul Niguez har ryktats med flytt till Anfield under en längre tid och nu ska alltså spanjorens representanter försöka lösa en övergång till Liverpool, detta enligt CaughtOffside.

Saul är bara en i mängden när det kommer till mittfältsnamn som kopplats med en flytt till Merseyside. Klubben uppges leta efter en ersättare till Georginio Wijnaldum vars kontrakt gick ut efter förra säsongen. Holländaren kommer spendera nästa säsong i Paris Saint-Germain.

Kreatören på väg bort?
Liverpool kommer att sälja Xherdan Shaqiri om någon klubb är villiga att erbjuda £12.75m för att få till en övergång, detta enligt Sky Sports News.
Shaqiri som har två år kvar på sitt nuvarande avtal med dom röda anslöt till klubben från Stoke 2018. Affären kostade Liverpool £13m, en summa som Michael Edwards nu verkar kräva tillbaka för att släppa schweizaren.

Shaqiri har främst kopplats med flytt till den italienska huvudstaden och Lazio, men det har även ryktats om klubbar som Sevilla, Villareal och Napoli.

   
Den märkliga värvningen
Sheffield Uniteds nyrekryterade tränare Slavisa Jokanovic har uttalat sig om sin önskan att värva Ben Davies.
Klubben som i våras åkte på en nedflyttning har även ryktats vara ute efter Sampdorias Ronaldo Vieira. När Jokanovic fick en fråga gällande detta svarade han: ”Ja, jag är intresserad av båda spelarna.
Vi befinner oss i olika kamper, men jag hoppas att vi så snart som möjligt kan få ett nytillskott i truppen.

Davies värvades till Liverpool under förra säsongens januarifönster som ett försök till att lösa den dåvarande mittbackskrisen, men trots det så väntar engelsmannen fortfarande på sin tävlingsdebutdebut i den röda tröjan.


Källa: Liverpool Echo
 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2021-08-06 23:02:00
Author

Fler artiklar om Liverpool