Spelarbetyg efter Aston Villa - Liverpool 7-2

Fullständigt klappusel insats på Villa Park när Aston Villa segrade med hela 7-2.

Adrian 1
En hemsk kväll för spanjoren som vikarierade för skadade Alisson. Får ta på sig 1-0 målet efter en svag passning mot Gomez. Överlag osäker med fötterna och är ibland virrig i sitt postionsspel. Inte mycket att göra på övriga mål då bland annat tre! av målen oturligt touchade en Liverpoolspelare på vägen in.

Trent Alexander-Arnold 1
Såg otroligt loj ut i kväll. Går bort sig på sin kant och tappar sin spelare vilket ledde till Villas 2-0 mål. Går också bort sig helt och missar att bryta bollen vid 7-2 målet. Oturlig vid 5-1 målet då bollen touchar hans fot och ställer Adrian.

Virgil van Dijk 1
Oturlig vid Villas 3-1 mål då bollen touchar hans fötter och ställer Adrian helt i mål. Det har inte varit samma självklara spel från Virgil under säsongsinledningen som vi blivit bortskämda med.

Joe Gomez 1 (Ut 60')
Blytung kväll för den unge engelsmannen.

Andy Robertson 2
Försöker och är som vanligt företagsam offensivt. Attityden är det aldrig något fel på hos skotten. Tillsammans med Salah och Jota de enda som verkade vara en aning påslagna i kväll.

Fabinho 1
En slät insats från "Fabbe". Gick ner och spelade mittback den sista halvtimman då Gomez utgick. Något vi får se mer av efter landslagsuppehållet?

Georginio Wijnaldum 1
En direkt svag insats av holländaren som inte visade upp samma intensitet och löpvilja som vi är vana vid att se.

Naby Keita 1 (Ut 45')
Uträttade ingenting under de 45 minuter han spelade. Det börjar bli dags att visa varför klubben betalade nästan 600 miljoner för honom.

Mohamed Salah 3
Tvåmålsskytt i kväll och nu uppe på 99 fullträffar i den röda tröjan, minst sagt imponerande. En av få som slipper skämmas efter kvällens match.

Roberto Firmino 2 (Ut 68')
Springer och sliter som vanligt. Assisterade till Salahs andra mål och borde kanske nätat på någon av de chanser han hade i den första halvleken. Det osar tyvärr inte självförtroende kring brassen för tillfället.

Diogo Jota 2
Gjorde sin första ligastart i sin nya klubb. Stod för en helt okej första halvlek då han utmanade sin försvarare och såg spelsugen ut. Mattades av i andra.