Lagbanner
Spelarbetyg efter Crystal Palace – Liverpool 1–0

Spelarbetyg efter Crystal Palace – Liverpool 1–0

Vi har sett det förut. Både ineffektiviteten framför mål och ett Crystal Palace som sätter käppar i hjulen. Nu krävs det något otroligt för att denna säsong ska få ett positivt slut. Liverpoolredaktionen ger er spelarbetygen efter förlusten under söndagen.

Alisson 6
Brassen är tillbaka i målet och fick inleda, som vi blivit vana med, med tidiga räddningar. Chanslös på målet och gör sedan en fin räddning när laget jagade kvitteringen. I övrigt inga större utmärkningar.

Conor Bradley 4 (ut 48’)
Hade en tuff dag på jobbet och Trent kommer nog få tillbaka sin plats ett tag framöver. Crystal Palace ägde vår högerkant och Bradley kunde inte heller bidra med något särskilt offensivt. Fick kliva av tidigt i andra till följd av skada.

Ibrahima Konaté 4
Kunde inte heller stoppa blödningen på högerkanten och ser ganska vilsen ut de senaste veckorna. Slarvar vid fel tillfällen med bollen i offensiv väg och en ganska svag insats av fransmannen.

Virgil van Dijk 5
Kunde kanske gjort mer på Eze och blir räddad från en evig framtid av hån av Robertson. Steppar sedan upp något men försent.

Andrew Robertson 7
Lagets bästa spelare. Höll Olise i schack, skapar en del offensivt och räddar van Dijk. Kanske den enda som kan vara någorlunda nöjd på individuell nivå?

Alexis Mac Allister 4
En svag insats efter veckor av starka sådana. Är det trötthet? Slarvade med för mycket och särskilt i passningsspelet.

Wataru Endo 4 (ut 46’)
Inne i en svagare period och så även idag. Gör en del städjobb bra men slarvar sedan i offensiva spelet.

Curtis Jones 3 (ut 82’)
På planen på tok för länge. En direkt svag och matchavgörande-dålig insats. Tappar Eze vid målet och bidrar till ineffektiviteten framför mål. Behöver sättas åt sidan.

Mohamed Salah 3
Ytterligare en spelare där formdippen är tydlig. Ser inte alls ut som Salah och behöver även han bänkas framöver. Credd till Palace, men i ärlighetens namn kanske det inte var så svårt idag?

Darwin Núñez 3 (ut 66’)
Skapar chanser med sin tyngd och hade kanske behövts hela matchen, men kan inte göra mål så det kanske inte heller hade spelat roll. Får en chans som inte FÅR MISSAS. Det är för svagt.

Luis Díaz 5 (ut 66’)
Bäst i offensiven och skapade problem på hans kant men tröttnade för en gångs skull och blev således utbytt.

Dominik Szoboszlai 5 (in 46’)
Hade svårt att komma in i det till en början men reparerade sig. Skapade en del chanser som borde resulterat i mål.

Trent Alexander-Arnold 5 (in 48’)
Bidrog med lite energi men det syntes att det var längesedan sist. Viktigt att han hittar form och hjälper laget framöver.

Diogo Jota 4 (in 66’)
Kommer in och skapar som alltid, men nu funkar målgörandet inte för honom heller. Får inte missa sin chans och det blir synonymt för denna period.

Cody Gakpo 5 (in 66’)
Bra i uppspelsfasen men saknar dödligheten som forward. Ett helt okej inhopp men inte direkt det som behövdes.

Harvey Elliott – (in 82’)
Spelade för kort tid för att betygsättas.

Matchens främsta Liverpoolspelare: Andrew Robertson.
 

Emrik Johansson@emrik_johansson2024-04-14 20:14:00
Author

Fler artiklar om Liverpool