Lagbanner
Spelarbetyg efter Liverpool - Sheffield United 2-1

Spelarbetyg efter Liverpool - Sheffield United 2-1

Liverpool vände och vann när Sheffield United gästade Anfield på lördagskvällen. Här kommer spelarbetygen från 2-1-segern.

Betygsskala
5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Alisson Becker 3 

Tillbaka igen efter en tids skadefrånvaro. Chansade fel på straffen men stod i övrigt för en lika förtroendeingivande insats som alltid. Nära att ställa till det vid ett tillfälle men hade turen på sin sida. 

Trent Alexander-Arnold 2 

Fann sin inre Beckham och försökte göra mål från halva planen. Ett bra försök, men Ramsdale var alert och räddade med fingertopparna. 

Fabinho 3

Orsakade straffen (som kanske skulle varit en frispark som i sin tur kanske inte skulle varit en frispark) som ledde fram till 0-1. 

Joe Gomez 3

Höjde sig i andra efter en halvljummen första halvlek. 

Andy Robertson 3 

Drev på bra längs sin vänsterkant och kan verkligen öppna upp ett helt motståndarmittfält när han får fart under fötterna och gräs att springa på. 

Jordan Henderson © 3 

Som vanligt en pådrivare som speciellt i första där Liverpool svarade ganska dåligt på 0-1-målet tog ansvar och visade vägen framåt för sina lagkamrater. 

Gini Wijnaldum 3 

Växte liksom många andra ikväll in i matchen och skyddade Liverpools ledning väl de sista 20-25 minuterna. 

Diogo Jota (ut ’83) 3 

En fin insats från portugisen som fick kröna kvällen med ett matchavgörande mål när påpassligt var framme med skallen på Manés inlägg. Kul att se honom i aktion jämte ordinarie fronttrion. 

Roberto Firmino (ut ’83) 3 

Målnäsa vid ledningsmålet där han var snabbast på Ramsdales retur. 

Sadio Mané 3 

Involverad i Liverpools båda mål där han vid det första står för nicken som kräver en farlig retur från Ramsdale och vid det andra skruvar in inlägget till Jotas fina nick. 

Mohamed Salah

Stod för en matchens bästa sekvenser när han tar ned en boll i farten och i samma rörelse skyfflar iväg ett avslut som hittade nätet bakom bortamålvakten. Detta tyvärr från en offsideposition. 

Takumi Minamino och James Milner spelade för kort tid för att betygsättas. 

Matchens främste Liverpoolspelare enligt liverpoolsweden.se: Mohamed Salah

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2020-10-25 00:30:52
Author

Fler artiklar om Liverpool