Spelarbetyg efter Liverpool - West Bromwich Albion 1-1

En trött match fick ett trött slut. Här kommer spelarbetygen från matchen...

3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Alisson Becker 2
Gjorde några bra räddningar, framförallt på Karlan Grants friläge. Var kanske på bollen och hjälpte in 1-1 målet, men går verkligen inte att klandra för målet.

Trent Alexander-Arnold 2
Var extremt aktiv i början på första halvlek och det kändes som att han skulle inkassera ett antal assist idag. Men det kom att ändras då slutprodukten inte fanns där och utflykterna på högerkanten blev allt färre i andra halvlek. Snudd på ett underkänt betyg i andra halvlek.

Joel Matip 4 (Ut 60)
Fin assist till öppningsmålet och var stabil när han väl sattes på prov, fastän det var väldigt sällan. Märktes direkt när han klev av skadad då West Brom vid flera tillfällen var nära på att utnyttja det hål han lämnade. Vi får hålla tummarna för att den skadade ljumsken inte håller honom borta från planen alltför länge, då han verkligen behövs.

Fabinho 2
Hade precis som Matip inte särskilt mycket att göra under matchen. Gjorde i stora delar av matchen allt han var tvungen att göra, men inte så mycket mer. Förlorade nickduellen vid 1-1 målet vilket drar ner betyget till en 2:a.

Andrew Robertson 3
Var precis lika offensiv som Trent i början av matchen, men lyckades behålla nivån bättre genom hela matchen. Försvarar bra och är alltid ett hot på kanten. Slog ett antal bra inlägg som hans lagkamrater borde gjort bättre av.

Jordan Henderson 2
Hade nästan dubbelt så många passningar som hela West Brom i första halvlek. Har en extrem pondus på mittfältet som vanligt, men den där spetsen vi har vant oss vid se kanske inte riktigt fanns där idag. Mycket spel i sidled och för dålig kvalitet när han väl valde att lyfta in bollen i straffområdet.

Gini Wijnaldum 2
Kändes knappt som att han var på planen idag, speciellt inte i första halvlek. Var inte dålig, men syntes bara inte till så mycket som man har blivit van vid. Var nog den enda spelaren som lyfte sig lite i andra halvlek.

Curtis Jones 2 (Ut 83)
En av de svagare insatserna han gjort sedan han likt en storm slagit sig in i startelvan. Bidrog inte med den kreativitet som krävdes för att bryta ner det lågt stående WBA försvaret. Borde med efterklokhet ha bytts ut tidigare.

Mohamed Salah 2
Var precis som Wijnaldum tystare än vanligt. Var inblandad i några fina sekvenser men idag blev det tyvärr så att han kombinerade sig fram till ingenting.

Roberto Firmino 3 (Ut 90)
Svårbedömd insats. Var i första halvlek väldigt aktiv och rörde sig med precis den intelligens och spelglädje vi har fått se de senaste matcherna. Men idag resulterade det inte i något vidare. Formkurvan pekar fortsatt uppåt, fastän han inte gjorde något poäng idag. Kunde även ha avgjort matchen i slutminuterna, men blev nekad av en monsterräddning. Hade likväl kunna vara en tvåa.

Sadio Mane 3
Lyckades ta ner missilpassningen från Joel Matip och trycka in 1-0 på ett otroligt bra sätt. Drar alltid till sig minst två försvarare, vilket leder till att Robertson får större yta att löpa på ute på kanten.

Rhys Williams 2 (In 60)
Inte den bästa insatsen idag av Williams. Fruktansvärt långsam men väldigt bra i luftrummet, en klassisk engelsk mittback med en bättre passningsfot. Lyckades inte alltid hålla offsidelinjen uppe och blev frånsprungen av Grant för West Broms bästa lägen. Han har stor potential, men är inte redo för att starta i ett topplag i Premier League ännu.

Alex Oxlade-Chamberlain (In 83)
Spelade för kort tid för att betygsättas. Men såg pigg ut och var en frisk fläkt de sista minuterna.