Lagbanner
Spelarbetyg efter Nottingham Forest - Liverpool 1-0

Spelarbetyg efter Nottingham Forest - Liverpool 1-0

Här kommer spelarbetygen efter Liverpools blytunga förlust borta mot Nottingham Forest

Alisson Becker 6
Klart bäst på plan i dag och det ska inte en målvakt vara när man möter jumbon. Räddar det han ska och lite till och målet kan han inte lastas för. Några millimeter från att återigen bli hjälte, men betydligt hårdare bevakning på honom denna gång.

James Milner ut 62 5
Vikarierar återigen stabilt på högerbacken. Står för en jätteviktig brytning när Forest var nära att göra 2-0. Offrades när man jagade kvittering.

Virgil van Dijk 4
En blandning av otur och slarv att han inte blir målskytt i dag. Chansen i första halvlek måste resultera i ett mål, medan den i slutet tvingade Dean Henderson till en jätteräddning. Defensivt var det helt okej, men hade flera chanser att bli matchvinnare i dag.

Joe Gomez 3
Från supermatchen mot City till detta… Gav bort en straff i veckan och måste lastas för målet i dag. Slarvigt att ge bort frisparken och är även svag i försvarsspelet mot Taiwo Awoniyi.

Andrew Robertson 5
Slog ett gäng fina hörnor och borde ha fått med sig minst en assist i dag. Tog sig fram offensivt allt mer mot slutet och är en av få som kan anses som godkänd i dag.

Fabinho 4
Har varit svag i stort sett hela säsongen och det fortsatte i dag. Slarvig i spelet med boll och inte lika dominant i spelet utan. Måste höja sig flera snäpp, annars har jag svårt att tycka att han ska starta matcher.

Curtis Jones 4
Kul att se Jones vara tillbaka, men han hade svårt att komma till sin rätta i dag. Försöker med mycket men lyckas med lite. Tyvärr är det lite så ofta med vår käre Curtis.

Harvey Elliott 4
Likt Jones så ville 19-åringen mycket, men han fick inte utlopp för hälften. Slog en hel del passningar fel.

Mohamed Salah 4
Fick inget tryck i avslutet när han fick chansen i första halvlek och missade bollen i andra. Kändes som att han och Firmino saknade en rivig Nunez bredvid sig.

Roberto Firmino 4 ut 62
Har stått för en fin säsongsinledning poängmässigt men i dag hade han det svårt. Hade ett par farliga nickar men utöver det var han rätt osynlig.

Fabio Carvalho 4
Inledde piggt och fick en bra chans tidigt. Men desto längre matchen led desto mer försvann han. 

Trent Alexander Arnold in 62 5
Kom in och bidrog med en del energi i jakten på ett kvitteringsmål. Stod för en stark nick som dock inte skapade allt för mycket problem för Dean Henderson.

Jordan Henderson in 62 5
Likt Trent kom han in och försökte bidra med energi, var dock inte lika involverad i spelet.

Alex Oxlade Chamberlain in 77 Spelade för kort för betyg 

Matchens främsta Liverpoolspelare enligt liverpoolsweden.se: Alisson Becker 

 

Rasmus Hjortling Olofsson2022-10-22 15:51:00
Author

Fler artiklar om Liverpool