Lagbanner
Tottenham Hotspur Stadium, 2021-12-19 17:30

Tottenham - Liverpool
2 - 2

Tottenham Hotspur - Liverpool 2-2: Domarkaos i London

Tottenham Hotspur - Liverpool 2-2: Domarkaos i London

Det blev kryss i London i en match som hade precis allt. På gott och ont.

Vi börjar där. 

Gott: Underhållande fotboll med två lag som bytte hundraprocentiga chanser med varandra. Det var endera superräddningar, endera juniormisstag. Knallhårda skott, heta känslor och hets från läktarna. 

Ont: En domare och ett VAR-rum med en i stort sett obefintlig spelförståelse. 

Det är tråkigt att konstatera men det är det sista man kommer att komma ihåg när man väl tittar tillbaka på den här matchen. 

Andy Robertson förtjänade ett rött för nedsparkningen av Emerson, det tror jag vi alla är överens om. Men att Harry “I thought I won the ball” Kane inte blev utvisad för sin vansinnessatsning på samme Robertson i första halvlek är ett skämt. Den är farligare än Robbos och att VAR-rummet (taskig lina till norra London?) inte gick in och uppgraderade ostskivan till ett stort fett rött är obegripligt. 

Domare Paul Tierney satte en nivå när han valde att inte visa ut Kane. En nivå han misslyckades ganska hårt med att upprätthålla när Robbo visades det röda. Den här ojämnheten blir inte bara förvirrande för frustrerade spelare och tränare, utan även för oss som tittar. 

Det spelades stundtals fantastisk fotboll på Tottenham Hotspur Stadium i eftermiddag. Ultimat marknadsföring för världens bästa liga. Synd bara att domarkåren fortsätter att smolka bägaren med sin oduglighet.

 

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2021-12-19 21:59:00
Author

Fler artiklar om Liverpool