Lagbanner
Transferrykten

Transferrykten

Liverpool ryktas förstärka offensiven i sommar. Lilles unga anfallare Victor Osimhen uppges ligga högt upp på Klopps önskelista. Dessutom har snacket kring en viss Mbappe tagit fart igen.

I nuläget vet vi inte när sommarens transferfönster kommer att öppna. Det stoppar dock inte ryktena om potentiella övergångar och försäljningar.

Enligt nya och fräscha uppgifter från Frankrike ska Liverpool vara intresserade av att värva Lilles talangfulla anfallare Victor Osimhen. Enligt den franska tidningen Le10sport har Liverpool redan kontaktat Osimhen och inlett kontraktsförhandlingar. Det skulle således innebära att affären blir enkel att genomföra om ett framtida övergångsbud accepteras av Lille.

Ovanstående metod kan ifrågasättas, men enligt källan ska det stämma. Oavsett, så rapporterar samma tidning att Osimhen marknadsvärde värderas till ca 70 miljoner pund och att Liverpool är villiga att betala hela summan för att försäkra sig om den unga nigerianens fotbollskonster under framtida säsonger.

Osimhen tillhörde tyska Wolfsburg från 2017-2019, men värvades av franska Lille inför säsongen 19/20. Efter att gjort två mål i sin ligadebut har anfallaren fortsatt att övertyga. Nio mål på sexton matcher blev facit för Osimhen säsongen 19/20, då det franska fotbollsförbundet har beslutat att ställa in resten av ligasäsongen.

Slutligen, fram med saltkaret och allt vad det heter för nu är Kylian Mbappe på väg till Liverpool igen. Trots att Jürgen Klopp tidigare har dementerat uppgifterna och hävdat att stjärnanfallare prislapp är alldeles för dyr har ryktena tagit fart igen.

Det är återigen Lesport10 som rapporterar att Liverpool är intresserade av att värva PSG:s superstjärna. Den här gången ska Klopp ha ringt Mbappes pappa för att avgöra om dennes son är intresserad av en övergång till serieledarna i Premier League. Ett spännande och roligt rykte, men sanningshalten bör betraktas som relativt låg.

Det återstår att se vem eller vilka som förstärker Liverpool inför nästa säsong, kanske blir det dubbla värvningar från Ligue 1.




 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-04-29 10:21:00
Author

Fler artiklar om Liverpool