Lagbanner
Transferrykten

Transferrykten

Zaniolo ryktas till Liverpool, Dembele är ej aktuell och Liverpool uppges jaga Bayer Leverkusens stjärna.

Matcherna har varit pausade, men något som aldrig pausar är transferrykten. Liverpool uppgavs länge ha Leipzigs anfallare Timo Werner högst upp på önskelistan, men när affären nu ser ut att gå i kras riktar klubben blickarna mot andra spelare.

Tuttosport rapporterar att Liverpool ska vara väldigt intresserade av Romas talangfulla mittfältare Nicolo Zaniolo. Den Italienska klubben ska dock ej vara sugna på att sälja Zaniolo trots att klubben ekonomi påverkats negativt av coronapandemin. Roma ska istället vara benägna att sälja spelare med tunga lönekuvert som Juan Jesus, Javier Pastore och Steven Nzonzi, men om detta ej lyckas kan Zaniolo placeras på övergångslistan.

Liverpool har tidigare uppgetts jaga Barcelonas tekniska ytter Ousmane Dembele, men en värvning av Dembele ska enligt the Express dock inte vara aktuell. Detta på grund av fransmannens alldeles för dyra prislapp. Dembeles tunga lönekuvert är  även något som avskräcker Liverpool. I nuläget tjänar fransmannen ca 200 000 pund i veckan vilket skulle innebära att han skulle tjäna lika mycket som Liverpools bäst betalda spelare, Mo Salah. Följaktligen är Klopp och ledningen ej intresserade av Dembeles signatur.

Liverpool fortsätter att kopplas samman  med stora världsstjärnor. Tidigare har klubben uppgetts vara intresserade av att värva stjärnor som PSG:s Kylian Mbappe och Dortmunds Jadon Sancho. Nu rapporterar the Express att Liverpool kan ha använt sitt intresse för Timo Werner som en rökridå för att istället i lugn och ro lägga full kraft på en värvning av Bayer Leverkusens anfallare Kai Havertz. Den gänglige tysken har noterats för 11 mål och 5 assist för sitt Leverkusen under säsongen 19/20 och tyskens imponerade insatser har resulterat i att han är ett av de hetaste namnen på transfermarknaden.

 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-06-11 17:19:00
Author

Fler artiklar om Liverpool