Lagbanner
Veckans Liverpool: Citat, domarhaveri och intervju

Veckans Liverpool: Citat, domarhaveri och intervju

Högt och lågt, stort och smått från Liverpoolveckan som gått. LFC-redaktionen ger er…

…veckans “Släkten är värst!”

…älskar Niklas Holmgren att utbrista när en spelare gör mål mot sin gamla klubb. Den här gången var det den gamle Liverpoolspelaren (tillika Lord Voldemort look-a-liken) Jonjo Shelvey som var framme med en välplacerad vrist på Anfield. Shelvey skulle dock inte gå segrande ur mötet med sin gamla klubb, Reds vände fort på steken och vann efter mål av Diogo Jota, Mohamed Salah och Trent Alexander-Arnold

…veckans hästspark

Trent Alexander-Arnold, ja. Vilket jävla skott fram till 3-1! Mike Dean hade tur som hann ducka för annars är jag 66 procent säker på att han hade följt med bollen in i mål. 

…veckans covid

Sorgligt nog känns det som att den här rubriken kommer att bli ett mainstay i Veckans Liverpool i ett bra tag framöver. Efter matchen mot Newcastle i torsdags ställde min kollega Emrik Johansson sig frågan om det var årets sista fajt han precis sett på grund av alla coronafall i ligan. Nu blev det spel mot Tottenham men osäkerheten om framtiden fortsätter att hänga över fotbollen - och hela världen - som ett stort mörkt moln. 

…veckans haveri

…går till Paul Tierney och VAR-rummet för deras katastrofala insats i matchen mellan Tottenham Hotspur och Liverpool. En 90 minuter lång uppvisning i dålig spelförståelse som tog udden av en i övrigt fin eftermiddagsmatch. 

…veckans citat

Harry Kanes “I thought I won the ball” på frågan hur han såg på tacklingen på Robertson i efter matchen-intervjun är starkt. 

…veckans “VAR, what is it good for?”

“Absolutely nothing!” för att fulcitera världens bästa Elaine Benes. 

…veckans intervju

Jürgen Klopp kan vara lika odräglig efter förluster/resultat som gått emot honom som härlig efter segrar. Men i intervjun efter mötet med Spurs lyckades han träffa helt rätt i sin kritik mot domarna för deras insats i matchen och mot ligorna i stort vars spelscheman är orimliga redan i en värld utan en pandemi. Missade ni rekommenderar jag starkt att ni tittar igenom den.

 

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2021-12-19 22:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool