Lagbanner
Veckans Liverpool: Ett sorgligt besked, en nedbruten man och en mardrömsdebut

Veckans Liverpool: Ett sorgligt besked, en nedbruten man och en mardrömsdebut

Högt och lågt, stort och smått från Liverpoolveckan som gått. LFC-redaktionen ger er…

…veckans sorgligaste

Jürgens Klopps mamma, Elisabeth Klopp, gick under veckan bort i sviterna av covid19. På grund av inreseförbudet från Storbritanien till Tyskland kan inte Jürgen Klopp medverka på moderns begravning. Tragiskt och sorgligt. Tankarna går till Jürgen och familj. Vila i frid, Elisabeth Klopp.

…veckans jobbiga konstaterande

Vi fortsätter på den dystra trenden. Liverpool fortsätter att förlora. En uppgiven Jürgen Klopp konstaterade att drömmen om en ny ligatitel är över efter helgens förlust mot Leicester. Ett dystert konstaterande, men också ett realistiskt uttalande.  Oavsett vad alla hatare säger. Liverpools säsong har förstörts av skador. Visst, det är väl inget jättecharmig egenskap att skylla ifrån sig, men det är samtidigt så verkligheten ser ut. Nu siktar vi på avancemang i Champions League och en topp 4-placering i ligan. Realistiska målsättningar.

…veckans nedbrutna man

Det är jobbigt att se Jürgen Klopp just nu. Vår käre tränare verkar inte må bra och det syns. Det är inte samma leende kramglada tysk som står vid sidlinjen. Och det är jobbigt att se. För man bryr sig om honom och man vill ha tillbaka honom. Förhoppningsvis kan laget, staden och vi fans hjälpa honom på traven. För Liverpool Football Club behöver honom och han behöver Liverpool Football Club. Tillsammans.

…veckans mardrömsdebut

Ozan Kabak gjorde debut mot Leicester. En debutmatch som han  nog vill glömma. Tveksamma ingripande avrundades med en katastrofal kommunikationsmiss med Alisson, vilket ledde till att Jamie Vardy kunde rulla in bollen i ett öppet mål. Det är väldigt hårt att döma någon efter en enstaka match, men det såg verkligen inte lovande ut.


Ozan Kabak övertygade inte när Liverpool förlorade mot Leicester

…veckans nu kör vi

Bröst fram och haka upp. Det är en bra regel när motvinden är som starkast. Därför var Mohameds Salahs senaste inlägg på Instagram befriande.

 ”We are champions and we will fight like champions”

På med blåstället och börja kriga. Det är den enda vägen framåt.

At the end of a storm there’s a golden sky
 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2021-02-14 22:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool